Kristina

Fick ju för mig för 10-12 år sedan att strumpstickor var inget för mig och den teorin har jag troget hållit mig till. Tills nu… Har till och med gått med i 2010-års sockklubb! Så på strumpstickorna sitter nu januaris mönster Kristina som jag stickar i det sockgarn jag fick av min Hemliskompis i december. Nackdelen med att sticka i mönstrat/flerfärgat garn är att den fina flätan inte syns så bra men det är å andra sidan roligt när garnet byter färg. Vet att jag i mitt förra inlägg skrev att jag hade bestämt mig för att sticka färdigt den rätstickade kjolen innan jag började med något nytt projekt, men det gick helt enkelt inte. Att bara sticka räta varv, efter varv, efter varv, efter varv…. Var bara tvungen att göra något annat emellan ett tag!

kristina-socka-in-progresssockklubb2010

3 Responses to “Kristina”

  1. Annika skriver:

    Gillar melerade garner, men nackdelen är förstås att detaljer som man lägger ner en massa jobb på inte syns så bra.

  2. pixi skriver:

    Den blir jättefin ändå!!! Snygga färgkombinationer!!=)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu