Nya garner och dyl

Chiligredelin la ut lite nya garner strax innan jul och äntligen så hann jag få tag i en härva i precis den färgen jag ville ha. Andra gånger så har jag gått in för sent och så har de färger jag velat ha varit slut, de är verkligen poppis hennes garner! Inte undra på så härliga de små knytena är! Denna gången blev det en härva ”Simone” som består av 70% baby alpacka och 30% silke, 100 g och 800 meter!

chili-gredelin-lila-lila-lila

Jag hade även beställt lite garner från Colinette. De orange/röda härvorna är ”Firecracker” och jag har virkat en rund matta i detta garn som vår julgran just nu står på.  I samråd med min man så bestämde vi oss för att den nog skulle vara fin om den var lite större så jag fick ta pengar från huskassan och köpa mer garn för att göra den större :-) Passade på att beställa lite garn till mig själv också (dock ej från huskassan) som Colinette hade rea på just nu. Det blev 3 härvor ”Cadenza”.

colinette-stash

I julklapp fick jag ”Sticka småvarmt” av mamma. Jag fick även överta lite garner av henne, bl.a jättefina banangarn. Supermjuka!

sticka-smavarmt

Till pappa hade jag virkat en matta i julklapp. Det är en badrumsmatta och för att han inte ska halka så hade köpt halkmatta på Bauhaus och klippt till och sydde på undersidan.

virkad-matta-pappa

4 Responses to “Nya garner och dyl”

  1. Linda skriver:

    Vilken fantastisk matta! Och garnerna… suck vilka fina färger! Ett Gott slut och ett Gott nytt år önskar jag dig! Hoppas vi ses på Riddersviks gård när det sätter igång igen! Kram Linda

  2. Tina skriver:

    Jag köpte exact samma garn och färg hos Chili Gredelin som du.Visst är den ljuvlig…Super tjusiga sjalar du stickat också.
    Gott nytt år!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu