Färdiga sjalar

Har varit ganska mycket ledig på senaste tiden så det har blivit en hel del stickat! Min Revontuli-sjal är färdig och blev tillslut jättebra! Bilderna gör den inte rättvisa. Lät  den ligga i blöt med lite hårschampo innan  jag blockade den och den blev absolut lenare så att jag kan ha den runt halsen utan att den kliar. Kauni är ju annars lite stickigt.

revontuli-blockadrevontuli-1revontuli-2

Sen så har jag stickat Damson-sjalar! En till mig som jag är supernöjd med, den rosa i Jitterbug är min. Surprise att den rosa är till mig…:-) Den turkosa som är stickad i Drops Delight är till min svärmor som fyller år idag, tror hon kommer bli glad över den. Damson var verkligen jätterolig och snabb att göra.

damson-jitterbug-rosa

damson-jitterbug-rosa-2

damson-delight-turkos

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu