Hemlispaket 1

Åh, igår kom mitt första Hemlis-paket! Blev så himla glad när jag öppnade brevlådan och hittade ett paket som jag inte hade väntat mig. Och massor med fina saker innehöll det! 3 fina garnnystan från Drops som min hemlis tänkte att jag ska sticka strumpor i. Och det var jättefina färger! Sen fick jag boken ”Livets aviga och räta” som jag faktiskt inte har läst, strumpstickor, en påse med bilar, en chokladkaka med havssalt i, ett doftljus och 3 små söta tomtar. Tack så hemskt mycket snälla hemlisvän!hemlispaket1

One Response to “Hemlispaket 1”

  1. Hemlis skriver:

    Åhhhh, vad glad jag blir när du är nöjd med paketet. Planering med nästa överraskning pågår…

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu