Tävling – vinn garn från Colinette

Nu är det dags för en liten tävling, dels för att det är julklappstider men även för att fira att det är så många som hittat till min blogg trots att den är relativt ny!

tavlingsgarn

Det är 1 härva handfärgat blå/lila Point Five från Colinette 100 g. Point Five är 100% ren ull.  Och ytterligare 100 g färdignystat mohairgarn (78% mohair, 13% ull och 9% nylon) från Colinette, även det handfägat i en lilablå nyans.

För att vara med i tävlingen behöver du ha en blogg/hemsida och svara på frågan: Vart köper/hittar du oftst stickmönster någonstans?  Samt skriva om tävligen på din blogg/hemsida och länka tillbaka hit. Du svarar genom att skriva en kommentar till inlägget, glöm inte att även skriva din blogg/hemsideadress i kommentaren. Du får givetvis låna bilden om du vill lägga upp på din sida!

Tävlingen pågår till julafton 24/12, vinnare lottas ut i mellandagarna!

Lycka till!

24 Responses to “Tävling – vinn garn från Colinette”

 1. Kaffeflickan skriver:

  Kvinnliga former lockar alltid… http://kaffeflickor.se/beyonce-tar-ater-form/

 2. Bingo Lisa skriver:

  Tjena hittade sidan av en slump och ville bara säga hej!

 3. Henrik Stigell skriver:

  Trist att det börjar bli höst, men då kan man ju sätta sig med en varm choklad och blogga istället!

 4. Lotta A skriver:

  Jisses vilka härliga garner du har i din tävling och jag lånade din bild.

  Länken till mitt inlägg är denna: http://maxaochlinus.wordpress.com/2009/12/23/tavling-utlottning-av-garn/

  Svaret på frågan: De mönster som jag använder kan jag hitta lite var stans, då letar jag efter inspiration i bland annat mina egna böcker, lånade böcker på bibblan, Garnstudios sida, Ravelry, andra utländska och svenska bloggar, tidiningar m.m.

  Hälsningar
  Lotta

 5. Ulrica skriver:

  jag har fått ärva en hel del mönster av min mamma och letar ständigt efter nya projekt på nätet. Printar och använder som grund men stickar sällan ”helt efter mönster” – har faktiskt hittills aldrig köpt ett mönster – men det kommer nog!
  jag länkar från min sida och hoppas på tur – det där tjocka multifärgade garnet såg mumsigt ut! God Jul på dig!

 6. Stéphanie skriver:

  Hej!
  Vilken fin sida du har och vilken härlig tävling med härliga priser. Jag har länkat från min sida nu. Jag är en sån nybörjare fortfarande att mina flesta mönster hittar jag i boken Sticka av Nina Sagulin och boken Sticka av Elisabeth Norinder.

 7. evamar skriver:

  Härliga garner. Jag hittar mönster här och där. i tidningar, på nätet och köper också mönster i min handarbetsaffär.

  Har länkat i min tävlingsblogg:

  http://evamar.blogg.se/2009/december/garn-24-december.html

 8. Cecilia skriver:

  Fantastiskt garn och jag länkar omedelbums!
  Jag köper inte så ofta beskrivningar; stickar gammalt eller kollar på Drops… Men det jag köper köper jag nog på härliga Deisy Design i Göteborg, på väg hem från jobbet!

 9. Linda skriver:

  Underbara garner! När jag letar mönster är det Ravelry som gäller. Där finns allt! Väldigt mycket gratis också.
  Självklart har jag länkat också =)
  http://nobiantaryspin.blogspot.com/2009/12/tavla-med-handmade-luxury-by-me.html

 10. Efwa - Medea skriver:

  Oops! Jag glömde visst länka igår. Men nu är det fixat!

 11. Zan skriver:

  Mmmm…. 3vigt att hitta hit! Jag hittar en del av mina mönster på Drops och lite på Ravelry, sedan har jag några grundmodeller som jag gärna trixar och fixar med själv så att det blir extra personligt. Länkar från http://e-zignz.blogspot.com

 12. Holgis skriver:

  Hej!
  Jag hittar mina mönster främst hos Drops och Ravelry, men sen så kan man ju inte undvika att bli inspirerad av alla duktiga bloggare som ibland är snälla att ”låna” ut mönstren.

  Fixar naturligtvis en länk via min blogg.
  God JUl

 13. Effie skriver:

  Mönster hittar jag framför allt på Ravelry och Etsy, och naturligtvis hos alla kreativa bloggare! Länkar från mig också!

 14. Sussi skriver:

  De flesta stick- och virkmönstren jag använder kommer från garnstudio.se eller från gamla handarbetstidningar jag har här hemma.

 15. sinikka skriver:

  Hej …jag vill gärna vara med och försöka vinna garnet. Mycket av mina mönster hittar jag i böcker som jag köper eller lånar på bibliotek. Sen gör jag om mönster efter eget huvud.
  http://sinikkas-stickning.bloggplatsen.se/
  Ha det…..och god jul

 16. Efwa - Medea skriver:

  Jag vill gärna vara med i utlottningen av det fina garnet och länkar i min blogg.
  Jag hittar massor med mönster på Ravelry. Ibland hittar jag något på Drops, ofta gör jag egna eller stickar eller virkar helt enkelt efter en bild jag sett.

 17. Kafe skriver:

  Härligt garn! Jag är gärna med och tävlar. Har länkat på http://madebykafe.blogspot.com/. Mönster hittar jag på nätet hos duktiga bloggare eller hos Drops design. Eller så tittar jag i böcker eller tidningar.

 18. Erica Lundqvist (Smurfhäxan) skriver:

  Framförallt hittar jag mönster på nätet men också i gamla böcker som jag hittar på bibliotek, antikvariat och min mamma, är en nybörjare igen på detta område med mycket trial and error.

 19. pixi skriver:

  Klart jag länkar med bild o jag brukar ta mönster från stickböcker o från sticktidningar som Kreativ Stickning t ex..!!=)

 20. LadyNight skriver:

  Hej! vad kul med en tävling :)
  Jag brukar oftast hitta mina mönster på Drops garnstudio, men också hos många fantastiska pysselbloggare där ute som delar med sig av sina fynd och egna påhitt. Har även en och annan stickbok i bokhyllan som hjälper till med inspiration när jag försöker komma på egna mönster.

  Har länkat till din tävling i sidomenyn på min blogg och lånade även din bild på garnet, hoppas det var okej?

  Mvh LadyNight
  http://pysselstund.blogspot.com/

 21. Margita skriver:

  Jag hittar idéer och inspiration på nätet men gör ofta mina egna mönster eller gör om ett mönster om jag tycker att det är för krångligt

 22. Pysselkiisen skriver:

  Hejsan
  Så vackra garner! Tänk vad mycket skoj man kunde gjort med dem :) Jag hittar oftast mönster till det jag stickar på Garnstudion (drops) när det gäller virkning så tittar jag mycket på mönsterarkivet.

  Lycka till med tävlingen! Du har väl inte missat att du kan vinna presentkort och knitkits hos mig nu? Tävlingen avslutas på söndag :)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu