Rose red färdig

Blev färdig med min Rose red och är supernöjd!!! Fick tips på Ravelry att sticka de 3 sista varven med 3,5 istället för med 4:ans rundsticka för att få en fastare kant och det blev perfekt. Det här blir helt klart vinterns favorit! Så rolig och snabb att sticka och Lucca var underbart mjukt att arbeta med. Kommer definitivt göra fler projekt i detta garn.

rose-red

Har även passat på att köpa på mig lite garnnystan av Drops nya vintergarn Drops delight. Kostar bara 25 kr nystanet december ut i alla fysiska garnbutiker som säljer Garnstudios garner, fint garn och kanonbra pris!  Det som går i blått och turkost ska bli en sjal till svärmor tänkte jag, det andra vet jag inte riktig än..

drops-delight

One Response to “Rose red färdig”

  1. Linda skriver:

    Åh vilka härliga färger, både på delight och luccagarnet. Jag stickar också i lucca för tillfället – en halsduk till pojkvännen. Tycker det är jättemysigt! Malabrigo lace-garnet är ju bara sååå fint. Färgerna du valde är kanon! Kram Linda

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu