Lucca och Malabrigo

Var på Marias garn för första gången i förrgår! Har faktiskt aldrig varit där fastän jag bott i Stockholm nu snart 7 år, men affären ligger på Söder och jag är nästan aldrig på Söder. Men nu var jag ledig och gjorde mig en utflykt dit efter att jag hade hört mycket positivt om hennes garnutbud. Förälskade mig i det supermjuka Lucca-garnet och i Malabrigo-lace! Malabrigo är ju bara så underbart mjukt! Eftersom kylan slog till här i Sthlm igår satte jag genast igång och började göra en ”Rose red”-mössa, mönster av Ysolda i garnet Lucca. Och nu förstår jag varför hennes mönster är så populära, de är roliga och lätta att följa. Räknar med att vara färdig med mössan idag eller imorgon. Av Malabrigo garnet blir det nog en Ishbel.

lucca-och-malabrigorosered-hatt-pagaende

Igår satte jag mig även och sydde ihop min lilla glitter bolero/väst. Fattas bara 2 st knappar som jag måste köpa och sy i. Jag är ganska nöjd med den, den är snyggare i verkligheten än vad den gör sig på bild.

glitterbolero-framifranglitterbolero-bak

One Response to “Lucca och Malabrigo”

  1. Malin skriver:

    Åh, boleron blev jättesnygg! Och jag håller med dig, det går inte att göra garnet rättvisa på bild. Den måste vara ännu snyggare i verkligheten!
    Hälsningar Malin

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu