Kauni från Garnkorgen

Wow, igår beställde jag 2 nystan Kauni effektgarn färg EG från Garnkorgen och idag när jag hämtade posten ur brevlådan låg paketet där! Snacka om snabb service! Jag är verkligen helnöjd, tycker om att handla där. Dels har dom fina garner och så är Maria som brukar svara när man undrar något så himla trevlig och snabb i mailkontakten.
Tänkte att jag skulle sticka en Revontulisjal i Kauni-garnet. Blev så inspirerad av alla sjalar på Ravelry. Nu måste jag bara bestämma mig om vad jag ska sticka först, sockar eller sjal. Är snart färdig med min lilla glitterbolero så den hamnar i högen med saker att blocka och sy ihop.

kaunigarn

One Response to “Kauni från Garnkorgen”

  1. Fredrik skriver:

    Balla färger, Fredrik gillar!!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu