Skaparglädje

Hade egentligen tänkt att jag skulle gå till Nystas öppethus idag på Medborgarplatsen men det var så tungt att gå upp, hade skolarbete att göra och är bjuden hem till svärmor i eftermiddag så det blev helt enkelt  inte av. Var faktiskt inte riktigt sugen idag heller, vi har ju precis kommit tillbaka från semestern och det är skönt att ta det lite lugnt och vara hemma. Men kan tänka mig att det var jättetrevligt! Fanns säkert bra tillfälle att fynda garn.

I fredags var jag och hämtade ut mitt paket från Skaparglädje. Ett erbjudande jag hade tackat ja till via annonserna på Stickameras sida. Har varit med en gång tidigare och gått ur men kunde inte motstå att gå med igen och få två stickböcker. Till min förvåning innehöll även välkomstpaketet ett mönster på en mycket enkel rätstickad sjal från Svarta Fåret samt 2 st lilamelerade garnnystan med namnet Frost – ett slitstarkt ullgarn. Hade helt glömt bort att man skulle få garn också! Och dessutom fint garn! Kommer ju inte göra någon rätstickad sjal direkt av det men kanske ett par sockor om jag får kläm på hur man stickar med strumpstickor. Dock känner jag mig själv ganska bra och jag är rädd för att jag kanske kommer lyckas göra EN strumpa och sen kommer jag inte vara så sugen på att göra en till…. Men skam den som ger sig, eller? Nån som har ett bra tips på hur man ska motivera sig till att sticka en till?

frost-lila1

Dessa böcker ingick i Skaparglädjes välkomstpaket. ”Sticka i naturfärger” innehöll några fina saker även om allt var lite för naturfärgat för min smak, men det är ju bara att tänka om modellerna i glada färger. ”Med stickor och fantasi” innehöll fina saker men ingenting som jag föll för direkt.

skapargladje

One Response to “Skaparglädje”

  1. Svala skriver:

    tips; Sticka båda parallellt ;o)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu