Stickat och klart

Nu är jag äntligen klar med min lilla bebiskofta till den lilla personen som är i magen. Stickade omlottkoftan efter Drops mönster här och i regnbågsgarnet Fame trend. Gillade det garnet, så bra att det är hela 420 meter/nystan. Ett nystan räckte till hela tröjan och jag har dessutom garn kvar. Kanske bli ett par matchande strumpor med!

dsc_0869bebiskofta

Det  vackra fatet ni ser i bakgrunde bredvid koftan är en gåva från min mans gudmor i Portugal. Jättevackert tycker jag!

One Response to “Stickat och klart”

  1. Sofia skriver:

    Va fin koftan blev! Kul att få se den färdig!
    Hälsningar från gästande Sofia (från Norrköping)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu