Sorterat

Nu har jag äntligen sorterat alla mina garner och se så fint det blev! Jag hade tidigare alla mina restgarner i diverse lådor och påsar i olika garderober här hemma. Vilket resulterade i att jag inte hade någon överblick och dessutom tog alla påsarna bara en massa plats. Så jag bestämde mig för att göra plats för mina garner i bokhyllan i vårt kontorsrum och dessutom färgkombinera dem och jag är sååå nöjd! Jag går in flera gånger per dag och tittar i min hyllor, känns lite som att gå in i en mini-garnbutik. Dessutom håller jag på och samlar alla mina stick-virkböcker och mönsterhäften i bokhyllan med så att jag har allt samlat. Har en del uppe på vinden också efter flytten i våras då vi flyttade till hus.

Kan rekommendera att köpa en vas och ställa alla stickorna i! De är så lättåtkomliga och man ser snabbt vilket nummer man behöver. Håller på och tar bort ettiketerna på en gammal syltburk just nu så att jag har en liten burk till virknålarna. Det är så härligt när man har ordning och reda! Då kommer inspirationen!

Ordning och redaOrdning-och-redaOrdning och redaOrdning och reda 1

7 Responses to “Sorterat”

 1. Soili skriver:

  WOW….vilken bar idé,den ska jag haka på.
  Har lite problem med alla mina restgarner.
  Trevlig Hallowen.

 2. liene skriver:

  Hur fint garn sortering som helst -love it
  tänk att det är vackert även ostickad,när man lägger upp och färg sortera!

 3. Linda skriver:

  Vad fint det blev i skåpet! Kul att du kunde vara med oss idag. Jag länkar till dig från vår Riddarmaskor-sida :)

 4. Skräddardotter skriver:

  Foto, ska det stå! =)

 5. Skräddardotter skriver:

  Har själv alltid haft stickor i vas.
  Blev inspirerad till att få ordning på alla mina garner nu.
  Japp! Jag vill ha lika fint som du.
  Har ett gästrum , som står tomt ska tömma bokhyllan där.
  Återkommer med fot när det är klart.
  Ha en go dag!

 6. Erica skriver:

  åhhh! kakfat med garn på!! Fint det ser ut =o) Tänk om jag hade en bokhylla jag kunde fylla med garn. Just nu är allt utspritt och mest i kassar. *suck* *drömmer*

  Fin blogg föresten =o)

 7. Marika skriver:

  Hej, Ser så fint ut i dina hyllor. Har planerat att göra något liknande så nu blir jag jätteinspirerad att sätta igång!

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu