Mormorsrutor

Har hållt på ett tag och virkat mormorsrutor som ska bli en babyfilt till bebben i magen. Nu är alla rutorna färdiga men jag bestämde mig för att ha en avvikande färg mellan rutorna och det fick bli guld. Så nu roar jag mig med att virka en guldkant av fasta maskor runt alla rutorna för att sedan virka ihop dem. Det här är dock den tråkiga delen tycker jag. Även om jag tycker det är lite roligare att virka ihop arbeten än att sy ihop dem. Jag har fortfarande färdigstickade tröjor i garderoben som blev färdiga för länge sen och som väntar på att sys ihop. Dåligt, jag vet…

Mormorsrutor

5 Responses to “Mormorsrutor”

 1. Sandee Peay skriver:

  Hej, jag gillar din artikel väldigt mycket kan du berätta mer om det eller kan du lägga mig en länk där jag kunde få mer information.

 2. Justin skriver:

  Hej! Jag gillar designen på din sajt. Vad för tema är det?

 3. luxurybyme skriver:

  Nu är mönstret på mormorsrutor upplagt!

 4. emelie . skriver:

  Kan du inte lägga upp en beskrivning på dessa? Det är så himla roligt att virka mormorsrutor! Men så längesen att jag inte minns hur man gör!=)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu