Syfestivalen

Åh, i lördags var jag och min mamma på Syfestivalen i Kista! Jösses vad mycket härliga garner, hade kunnat köpa hur mycket som helst. Dock var budgeten något begränsad men det blev ändå några nystan. Det är en rolig mässa för det finns både garner, mönster, broderier, tyger, pärlor och en massa annat men vi sprang mest mellan alla garnaffärer. Gällde att lägga upp en plan från början hur vi skulle gå för att inte missa nåt.

Här i Stockholm finns det ju en hel del garnaffärer men på mässan var det garnaffärer från hela Sverige vilket gjorde att man upptäckte en hel del nya affärer som man kan handla av på nätet.

Jag köpte ett jättevackert Banangarn gjort av banansilke och är handgjort från Indien tror jag.  Köpte det av Marie på vackragarner.se. Hennes hemsida är under konstruktion men jag hoppas den blir färdig snart så att vi får ta del av alla hennes unika garner. Garnet jag köpte av henne har jag redan börjat virka en mössa av. Kolla in bilden!Banangarn

Jag köpte även dessa härliga rosa garner! De översta mohairnystanen som glittrar lite köpte jag av Lienes design som säljer Italienska garner. De understa ska bli rund trasmatta, blev jätteglad när jag hittade trasmattegarn hos Mattvävsboden. Har varit sugen länge på att virka en trasmatta men det har tagit emot att riva tyger och göra tygnystan själv.  Köpte även 3 turkos/blå nystan för att göra en turkos matta också. Det var så billigt så jag passade på. dsc_0864dsc_0858

Köpte även lite fler turkos/gröna nystan av Lienes design, får se vad det blir av dem.

Turkosgröna garner

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu